site des Projets d’Accrochage et de Soutien Scolaire pour les professionnels

Zuiddag vzw

On y trouve :

Work for Change : Leerlingen werken één dag in een bedrijf en staan hun loon af aan een jongerenproject. Vooraf en na afloop is er een educatief leertraject.

Description :
Zuiddag stimuleert jongeren wereldwijd om samen te strijden voor een duurzame en rechtvaardige samenleving. Zuiddag versterkt het maatschappelijk bewustzijn en de competenties van jongeren om een actief engagement op te nemen. Zuiddag zorgt voor unieke ontmoetingen met een impact in het culturele, publieke en zakelijke leven. Zuiddag reikt didactische middelen aan en betrekt de leerlingen in de hele werking. Met dit aanbod stimuleert Zuiddag concreet engagement en interculturele samenwerkingsverbanden.
Public :
> 12 jaar
Contact :
Ellen Dereymaeker
E-mail :
Site web :
www.zuiddag.be

Adresse :
Nijverheidsstraat 10

Commune :
1000 Brussel

Tél :
0486 712 392

Cette structure existe aussi à : Brussel

Dans votre commune

Si vous souhaitez affiner votre recherche, cliquez sur la ou les commune(s) de votre choix et ensuite, sur « Rechercher ».

Carte cliquable Anderlecht Uccle Forest Ixelles Bruxelles Bruxelles Saint-Gilles Watermael-Boitsfort Auderghem Etterbeek Woluwe-Saint-Pierre Woluwe-Saint-Lambert Molenbeek-Saint-Jean Saint-Josse-ten-Noode Schaerbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Berchem Saint-Agathe
© 2012 PASS - Tous droits réservés | Mentions Légales | Contact | Dernière mise à jour le : 19 octobre 2015
Réalisation : Vertige