site des Projets d’Accrochage et de Soutien Scolaire pour les professionnels

Onderwijscentrum Brussel

On y trouve :
  • Ondersteuning en scholing van schoolteams rond taalbeleid en meertaligheid, taalvaardigheidsonderwijs (en ICT), omgaan met diversiteit, betrokkenheid van ouders en buurt, en Brede school.
  • Informatie over de volgende projecten : Klas in de Media, Mijn Taal, Samen naar school, Lenteschool, Zomerschool, Babbelschool, Lesgeven in Brussel, Kleur Bekennen.
Documentatie / Informatie , Schoolinformatie , Vorming , Pedagogische tools , Steun aan de projecten / Subsidies
Description :
Het Onderwijscentrum Brussel (OCB) is een deskundige en professionele partner voor de vorming en ondersteuning van schoolteams binnen het Nederlandstalig onderwijs in Brussel op het vlak van taal en meertaligheid, ouder- en buurtbetrokkenheid, omgaan met diversiteit en Brede School. Het OCB maakt die rol waar omdat het samenwerkt met partners, snel inspeelt op de veranderende noden in een grootstedelijke context en zijn expertise, ervaring en vaardigheden verder ontwikkelt en deelt. Het OCB is een hefboom voor de ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren.
Public :
< 12 jaar en > 12 jaar
Horaire :
Van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.
E-mail :
Site web :
http://www.onderwijscentrumbrussel.be/

Adresse :
Marcqstraat 16-18

Commune :
1000 Brussel

Tél :
02/210 63 90

Dans votre commune

Si vous souhaitez affiner votre recherche, cliquez sur la ou les commune(s) de votre choix et ensuite, sur « Rechercher ».

Carte cliquable Anderlecht Uccle Forest Ixelles Bruxelles Bruxelles Saint-Gilles Watermael-Boitsfort Auderghem Etterbeek Woluwe-Saint-Pierre Woluwe-Saint-Lambert Molenbeek-Saint-Jean Saint-Josse-ten-Noode Schaerbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Berchem Saint-Agathe
© 2012 PASS - Tous droits réservés | Mentions Légales | Contact | Dernière mise à jour le : 19 octobre 2015
Réalisation : Vertige