site des Projets d’Accrochage et de Soutien Scolaire pour les professionnels

Mediawijs.be

On y trouve :

Informatie, methodieken, dossiers, workshopsvisie en beleidsontwikkeling om zich bewust, kritisch en actief te bewegen in een gemediatiseerde samenleving.

Description :
Mediawijs.be, het Vlaamse Kenniscentrum voor Mediawijsheid, wil alle burgers vandaag en morgen in staat stellen om zich bewust, kritisch en actief te bewegen in een gemediatiseerde samenleving. Het speelt een coördinerende en inspirerende rol binnen het mediawijsheidsveld. Het doel van Mediawijs.be is het versterken van mediawijsheidsinitiatieven, door partners uit het werkveld, de private en de publieke sector samen te brengen in overleg en samenwerkingstrajecten. Het speelt een actieve rol in visie- en beleidsontwikkeling met en voor de sector. Door kennis- en praktijkontwikkeling draagt het bij tot innovatie op het niveau van inhoud, projectformulering en –werking.
E-mail :
Site web :
www.mediawijs.be

Adresse :
Pleinlaan 9, 1ste verdieping

Commune :
1050 Elsene

Tél :
02/614 85 41

Dans votre commune

Si vous souhaitez affiner votre recherche, cliquez sur la ou les commune(s) de votre choix et ensuite, sur « Rechercher ».

Carte cliquable Anderlecht Uccle Forest Ixelles Bruxelles Bruxelles Saint-Gilles Watermael-Boitsfort Auderghem Etterbeek Woluwe-Saint-Pierre Woluwe-Saint-Lambert Molenbeek-Saint-Jean Saint-Josse-ten-Noode Schaerbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Berchem Saint-Agathe
© 2012 PASS - Tous droits réservés | Mentions Légales | Contact | Dernière mise à jour le : 19 octobre 2015
Réalisation : Vertige