site des Projets d’Accrochage et de Soutien Scolaire pour les professionnels

MUS-E Belgium vzw

On y trouve :
  • Radio mus-e : leerlingen worden als luisteraars en radiomakers ondergedompeld in de wondere wereld van het radio maken.
  • Kunst in de keuken : en kunst-op-schooltraject waarin professionele kunstenaars creatief met de leerlingen werken rond het thema ’eten, keuken en koken’.
  • Wat is er aan de wand : muur-, schoolpoort- en wandschilderingen door kinderen vanaf de derde kleuterklas, met veel aandacht voor betrokkenheid van de ouders.
Animatie , Artistieke en culturele animatie
Description :
MUS-E Belgium is een open platform voor professionele kunstenaars die vanuit een sociaal en maatschappelijk engagement hun kunstpraktijk vertalen in artistieke trajecten binnen het onderwijs, de vrije tijd en de welzijnsector. De hoofdactiviteit van MUS-E Belgium is het organiseren van het MUS-E programma dat via het onderwijs kinderen vanaf jonge leeftijd actief kunst wil laten beleven. Kunstenaars uit diverse disciplines worden gedurende een schooljaar verbonden aan een klas en werken op wekelijkse basis een artistiek project uit in samenwerking met de leerkracht en de kinderen.
Public :
< 12 jaar en < 12 jaar
Horaire :
Van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.
E-mail :
Site web :
http://www.mus-e.be

Adresse :
Terhulpsesteenweg 61

Commune :
1180 Ukkel

Tél :
02/660 25 80

Fax :
02/672 52 99

Dans votre commune

Si vous souhaitez affiner votre recherche, cliquez sur la ou les commune(s) de votre choix et ensuite, sur « Rechercher ».

Carte cliquable Anderlecht Uccle Forest Ixelles Bruxelles Bruxelles Saint-Gilles Watermael-Boitsfort Auderghem Etterbeek Woluwe-Saint-Pierre Woluwe-Saint-Lambert Molenbeek-Saint-Jean Saint-Josse-ten-Noode Schaerbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Berchem Saint-Agathe
© 2012 PASS - Tous droits réservés | Mentions Légales | Contact | Dernière mise à jour le : 19 octobre 2015
Réalisation : Vertige