site des Projets d’Accrochage et de Soutien Scolaire pour les professionnels

Leeronderneming

On y trouve :

Het project biedt de mogelijkheid om binnen de school een eigen onderneming op te starten met steun van UNIZO en BAO.

Animatie , Burgerzinanimatie , Pedagogische tools , Steun aan de projecten / Subsidies
Description :
Het project Leeronderneming biedt de leerlingen, van alle studieniveaus van de derde graad secundair, de mogelijkheid om een product of dienst op de markt brengen. Het project kan worden gespreid over maximaal twee jaar. Tijdens die periode worden diverse evenementen georganiseerd zoals kick-offsessies over groepsdynamiek, ontmoetingen met ondernemers, informatie- en begeleidingssessies, een wedstrijd, een activiteit aan het eind van het jaar, een contract en een slotmanifestatie. Dankzij een toerbeurtsysteem bekleden de leerlingen verschillende functies in het bedrijf. Het project ontwikkelt de ondernemingszin door van de leerlingen een intelligente mix te eisen van autonomie, creativiteit, beslissingsvaardigheid en risicobeheer. De theorie wordt toegepast in een economische realiteit waar het niet ontbreekt aan incentives.
Public :
> 12 jaar
Horaire :
Van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.
Contact :
Virginie Losson
E-mail :
Site web :
http://www.boostyourtalent.be/?page=programme&id_article=48&id_rubrique=11

Adresse :
Portlaan 86C, b211

Commune :
1000 Brussel

Tél :
02/800 00 69

Dans votre commune

Si vous souhaitez affiner votre recherche, cliquez sur la ou les commune(s) de votre choix et ensuite, sur « Rechercher ».

Carte cliquable Anderlecht Uccle Forest Ixelles Bruxelles Bruxelles Saint-Gilles Watermael-Boitsfort Auderghem Etterbeek Woluwe-Saint-Pierre Woluwe-Saint-Lambert Molenbeek-Saint-Jean Saint-Josse-ten-Noode Schaerbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Berchem Saint-Agathe
© 2012 PASS - Tous droits réservés | Mentions Légales | Contact | Dernière mise à jour le : 19 octobre 2015
Réalisation : Vertige