site des Projets d’Accrochage et de Soutien Scolaire pour les professionnels

International Polar Foundation (IPF)

On y trouve :
  • Hulpmiddelen ter beschikking van de onderwijswereld (Pedagogische dossiers, multimedia-animaties, stripverhalen,...).
  • Nationale en internationale educatieve projecten ontwikkeld in samenwerking met instellingen, universiteiten en NGO’s.
  • Belangrijke informatie voor leerkrachten en leerlingen, over lopende en nieuwe projecten, educatieve evenementen en materialen in verband met de poolomgevingen en de klimaatverandering.
Animatie , Wetenschappen en leefmilieu animatie , Documentatie / Informatie , Wetenschappen en leefmilieu informatie , Pedagogische tools
Description :
EducaPoles is de educatieve website van de International Polar Foundation. Hij heeft tot doel de jongeren en de onderwijswereld te sensibiliseren voor het belang van de poolstreken en de klimaatverandering door aangepaste onderwijsmiddelen en projecten ter beschikking te stellen. De activiteiten van de IPF worden ook voorgesteld in drie andere websites: IPF website, SciencePoles en ExploraPoles.
Public :
< 12 jaar en > 12 jaar
Horaire :
Van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.
E-mail :
Site web :
http://www.educapoles.org

Adresse :
Tweestationsstraat 120A

Commune :
1070 Anderlecht

Tél :
02/543 06 98

Dans votre commune

Si vous souhaitez affiner votre recherche, cliquez sur la ou les commune(s) de votre choix et ensuite, sur « Rechercher ».

Carte cliquable Anderlecht Uccle Forest Ixelles Bruxelles Bruxelles Saint-Gilles Watermael-Boitsfort Auderghem Etterbeek Woluwe-Saint-Pierre Woluwe-Saint-Lambert Molenbeek-Saint-Jean Saint-Josse-ten-Noode Schaerbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Berchem Saint-Agathe
© 2012 PASS - Tous droits réservés | Mentions Légales | Contact | Dernière mise à jour le : 19 octobre 2015
Réalisation : Vertige