Project- en actiesite rond schoolwelbevinden voor professionals

Tijd voor projecten…De website www.pass.irisnet.be staat online

« De project- en actiesite rond schoolwelbevinden voor professionals (PASS) vindt u op:www.pass.irisnet.be ! »

Deze website wil hulp bieden aan beroepsmensen uit het onderwijs in het Brussels Gewest die ondersteuning rond schoolwelbevinden zoeken.

PASS telt een 280 diensten, instellingen en verenigingen die actief zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en die informatie, begeleiding, ondersteuning, projecten, animaties, enz. aanbieden om het schoolwelbevinden te bevorderen.

De site werd gecreëerd door de schooldiensten van de 19 Brusselse gemeenten en het Belgisch Forum voor Preventie en Veiligheid in de steden en Brusselse gemeenten. De doelstellingen :
- Antwoorden op de vraag van schooldirecties en sociale diensten die partners en interessante middelen zoeken inzake schoolwelbevinden;
- De schoolse en buitenschoolse partners opwaarderen;
- Een werkmiddel creëren op gewestelijk niveau om de actieve structuren op het gebied van jeugd en opvoeding te groeperen en te inventariseren;
- Een snelle toegang bieden tot de gegevens en beschrijving van de schooldiensten van de 19 Brusselse gemeente.

De website wordt gehost door het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest (CIBG) en wordt gefinancierd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het Belgisch Forum voor Preventie en Veiligheid in de steden en door de 19 Brusselse gemeente.

De vzw BFPVS is verantwoordelijk voor het beheer en de jaarlijkse update van de gegevens op de website, in nauwe samenwerking met de schooldiensten van 6 gemeente : Anderlecht, de Stad Brussel, Elsene, Sint-Gillis, Ukkel en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Per gemeente

Om uw zoekopdracht te verfijnen, klik op de gemeente(n) van uw keuze en klik vervolgens op « Zoeken ».

Interactieve kaart Anderlecht Ukkel Vorst Elsene Brussel Brussel Sint-Gillis Watermaal-Bosvoorde Ouderghem Etterbeek Sint-Pieters-Woluwe Sint-Lambrechts-Woluwe Sint-Jans-Molenbeek Sint-Joost-ten-Node Schaarbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Sint-Agatha-Berchem
© 2012 PASS - Alle rechten voorbehouden | Juridische bepalingen | Contact | Laatst bijgewerkt op : 19 oktober 2015
Realisatie : Vertige