site des Projets d’Accrochage et de Soutien Scolaire pour les professionnels

Cultuurcentrum Brussel

On y trouve :
  • Overzicht van het aanbod voor de scholen theater-, dans-, film-, en muziekvoorstellingen in de gemeenschapscultuurcentra.
  • Overzicht van de workshops, tentoonstellingen, rondleidingen in musea, lesmappen, lessuggesties, nabesprekingen,...
Description :
Cultuurcentrum Brussel is het netwerk van de 22 Brusselse gemeenschapscentra. De lokale gemeenschap ligt aan de basis van de werking van de centra. Om de bewoners en vrijwilligers optimaal te betrekken, ontwikkelen zij een omgevingsgerichte en gemeenschapsvormende werking die zowel het socio-cultureel en artistiek programma, als het cursusaanbod en de scholenwerking omvat. De gemeenschapscentra houden de vinger aan de pols van wat leeft in de stad. Ze ondersteunen en presenteren projecten op lokaal en op hoofdstedelijk niveau; twee dimensies die voortdurend met elkaar in dialoog treden.
Public :
< 12 jaar
Horaire :
Van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.
E-mail :
Site web :
http://www.cultuurcentrumbrussel.be

Adresse :
Emile Jacqmainlaan 135

Commune :
1000 Brussel

Tél :
02/563 05 78

Fax :
02/563 04 49

Dans votre commune

Si vous souhaitez affiner votre recherche, cliquez sur la ou les commune(s) de votre choix et ensuite, sur « Rechercher ».

Carte cliquable Anderlecht Uccle Forest Ixelles Bruxelles Bruxelles Saint-Gilles Watermael-Boitsfort Auderghem Etterbeek Woluwe-Saint-Pierre Woluwe-Saint-Lambert Molenbeek-Saint-Jean Saint-Josse-ten-Noode Schaerbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Berchem Saint-Agathe
© 2012 PASS - Tous droits réservés | Mentions Légales | Contact | Dernière mise à jour le : 19 octobre 2015
Réalisation : Vertige