site des Projets d’Accrochage et de Soutien Scolaire pour les professionnels

Cultureghem vzw

On y trouve :

KOOKMET is samen KOPEN, KOKEN en ETEN. Kennis maken met de markt en zijn producten en zo op een creatieve manier iets lekkers in elkaar steken.

Animatie , Gezondheidsanimatie
Description :
Abattoir verwelkomt wekelijks meer dan honderdduizend bezoekers op zijn markten. Cultureghem voegt een culturele, sociale, educatieve en sportieve dimensie toe aan de huidige werking, en dat in dialoog met de buurt en bij uitbreiding met heel Brussel en omgeving. De enorme beschikbare ruimte van de overdekte markt en de kelders van Abattoir worden ingezet om de sociale cohesie te versterken. Cultureghem wil kinderen, hun ouders en grootouders, jongeren en buurtbewoners niet enkel samenbrengen tijdens de wekelijkse markten, maar hen ook de ruimte geven om samen te reflecteren, te creëren en te genieten.
Public :
< 12 jaar en > 12 jaar
Contact :
Eva De Baerdemaeker
E-mail :
Site web :
www.cultureghem.be

Adresse :
Ropsy Chaudronstraat 24

Commune :
1070 Anderlecht

Tél :
02 521 54 19

Dans votre commune

Si vous souhaitez affiner votre recherche, cliquez sur la ou les commune(s) de votre choix et ensuite, sur « Rechercher ».

Carte cliquable Anderlecht Uccle Forest Ixelles Bruxelles Bruxelles Saint-Gilles Watermael-Boitsfort Auderghem Etterbeek Woluwe-Saint-Pierre Woluwe-Saint-Lambert Molenbeek-Saint-Jean Saint-Josse-ten-Noode Schaerbeek Evere Koekelberg Ganshoren Jette Berchem Saint-Agathe
© 2012 PASS - Tous droits réservés | Mentions Légales | Contact | Dernière mise à jour le : 19 octobre 2015
Réalisation : Vertige